Hunajaista kananpoikaa mango-rakuunakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • fileepihvi hunaja
  • ruokakerma
  • kuohukerma
  • hunaja
  • suola
  • rakuuna
  • säilykemango
  • vesi
  • pasta
  • sokeriherneenpalko

Vieläkö muistat ajat ennen broilerin yleistymistä?
Omat muistikuvani ulottuvat yläasteaikaiseen kouluruokailuun, jossa tarjolla oli uutta ja ihmeellistä broileria.
Hunajamarinoidut broilerituotteet ovat Kariniemen myydyimpiä. Tiesitkö, että niitä on valmistettu jo 20 vuotta?
Mikä on sinun paras broileriruokamuistosi?

Valmistin helpon arkiruoan, jossa maistuu makea mango ja upea rakuuna.
Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Hunajaista kananpoikaa mango-rakuunakastikkeessa
4 annosta

2 rkl öljyä
1 pkt (500-600 g, 4 kappaletta) Kariniemen Kananpojan fileepihvi, hunaja
4 dl ruoka- tai kuohukermaa
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
1/2 tl kuivattua rakuunaa
1 prk (425/230 g) säilykemangoa, valutettuna, paloiteltuna

Lisäksi:
vettä
200-300 g pastaa
1/2 tl suolaa
200 g sokeriherneenpalkoja

Kuumenna öljy pannussa.
Paista kananpojan fileepihvit molemmin puolin.
Lisää joukkoon kerma, hunaja, suola ja rakuuna.
Anna hautua hetki kannen alla, kunnes fileepihvit ovat kypsiä ja kastike sakenee.
Paloittele valutettu mango ja lisää lopuksi joukkoon. Kuumenna.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
Lisää loppuvaiheessa joukkoon sokeriherneenpalot ja kuumenna.
Valuta.

Tarjoa keskenään sekoitetut pasta ja sokeriherneenpalot herkullisen fileepihvin seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä