Hapanimelä broileria (versio kaksi)

5 arvostelua. Keskiarvo: 2.8/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

  • broilerin rintafilee
  • öljy
  • suola
  • porkkana
  • purjo
  • herkkusieni
  • mungpavun idut
  • vesi
  • kanafondi
  • kasvisfondi
  • sokeri
  • soijakastike
  • viinietikka
  • maissijauho
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

 

Tuo toinen blogissani oleva hapanimelä broileri/-possu, on oma
kehittelemäni ohje jo vuosia vuosia sitten, kun tutkailin kaupan
Sweet&Sour-kastikepurkin aineksia. Täytyy sanoa, että siitä tuli
heti kerralla niin hyvä, etten ole edes muita ohjeita kaivannut. Nyt
kuitenkin kokeilin keittokirjasta löytynyttä ohjetta. Hyvää oli, mutta
ei vedä vertoja tuolle aiemmalle, vaikka itse sanonkin;)  Kannattaa
kuitenkin kokeilla, tämä on ihan erimakuinen.

Hapanimelä broileria (versio kaksi)

4 broilerin rintafilettä suikaleina
3 rkl öljyä
1 tl suolaa
1 porkkana
1/2 purjo
100 g herkkusieniä
(1-2 dl mungpavun ituja)

Hapanimeläkastike:

3 dl vettä
2 rkl kasvis- tai kanafondia
1/2 dl (todellakin!) sokeria
1/2 dl soijakastiketta
1-2 rkl viinietikkaa
2 rkl maissijauhoja

Leikkaa broilerin fileet ja kasvikset suikaleiksi.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kulhossa.

Kuumenna osa öljystä wokissa, paista broilerisuikaleet kypsiksi ja mausta suolalla.

Kuumenna
loput öljystä ja kääntele kasviksia 4-5 minuuttia pannussa hyvällä
lämmöllä. Lisää pannuun kypsät broilerisuikaleet ja kastikkeen ainekset
(sekä idut). Keitä pari minuuttia, kunnes kastike sakenee.

Tarjoa riisin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: