Cajun broilerinfilee

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintaleike
- öljy
- salsa
- Cajun mauste
- paprika
- sipuli
Cajun broilerinfilee
Kokeilin kotigastronomien cajun-maustetta, joka osoittautui melko tuliseksi, varsinkin, kun käytin sitä aika runsaalla kädellä =O
Poistin
luut ja nahan broilerinrintaleikkeestä, nuijin kelmun välissä ohueksi
ja paistoin kuumassa pannussa öljyssä. Kaadoin pannuun kuumenemaan
fileiden päälle purkillisen salsa-dippiä (jonka voisi mitättömän
pienellä vaivalla tehdä myös itse) ja maustoin sen reilusti
cajun-mausteella.
Paistoin erikseen pannussa vielä paprikasuikaleita ja
sipuliviipaleita. Tulisen ruoan lisänä söimme riisiä, salaattia ja
ranskankermaa.
Aina yhtä hyvää =)