Cajun broilerinfilee

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • broilerin rintaleike
  • öljy
  • salsa
  • Cajun mauste
  • paprika
  • sipuli

 

Cajun broilerinfilee

Kokeilin kotigastronomien cajun-maustetta, joka osoittautui melko tuliseksi, varsinkin, kun käytin sitä aika runsaalla kädellä =O

Poistin
luut ja nahan broilerinrintaleikkeestä, nuijin kelmun välissä ohueksi
ja paistoin kuumassa pannussa öljyssä. Kaadoin pannuun kuumenemaan
fileiden päälle purkillisen salsa-dippiä (jonka voisi mitättömän
pienellä vaivalla tehdä myös itse) ja maustoin sen reilusti
cajun-mausteella.

Paistoin erikseen pannussa vielä paprikasuikaleita ja
sipuliviipaleita. Tulisen ruoan lisänä söimme riisiä, salaattia ja
ranskankermaa.

Aina yhtä hyvää =)

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä