Broilerirullat ja keltavahverokastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- perunasosejauhe
- vesi
- broilerin jauheliha
- Glaze Pineapple kastike
- paprikasuikale
- suola
- chicken & steak -mausteseos
- korppujauho
- juustoraaste
- ranskankerma
- sipuli
- Sauvon säilykkeen vanhan ajan viipalekurkku
- Sauvon säilykkeen keltavahverot
- tuore persilja
- maustepippuri
Broilerirullat 10-12 kpl
1 dl perunasosejauhetta
2 dl vettä
400 g kananpojan jauhelihaa
1/2 dl Santa Marian Glaze Pineapple kastiketta
1 dl Felixin paprikasuikaleita
suolaa
Santa Marian Chicken & Steak -mausteseosta myllystä
1 dl korppujauhoja
2 dl juustoraastetta
Mittaa perunasosejauhe ja vesi kulhoon, sekoita tasaiseksi.
Lisää joukkoon broilerin jauheliha, glaze, silputut paprikasuikaleet, sekä mausteet, sekoita tasaiseksi.
Laita lautaselle korppujauhot ja juustoraaste, kääntele sekaisin.
Pyörittele murekemassasta kostutetuin käsin rullia ja kääntele ne korppujauho-juustoraasteseoksessa.
Paista kuumassa pannussa rasvassa muutaman minuutin ajan per puoli.
Tarjoa lisäksi Jasmin-riisiä ja herkullista sienikastiketta.
Keltavahverokastike
200 g creme fraichea
10 g sipulia silppuna
15 g Sauvon säilykkeen vanhan ajan viipalekurkkua silputtuna
50 g Sauvon säilykkeen keltavahveroita silputtuna
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
1/2 dl persiljaa silppuna
Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin, tarjoa kylmänä.
Kastike sopii tarjottavaksi lihan, kalan ja broilerin seurana, tai vaikka voileipien päällä.