Broileripiilo

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintafilee
- saunapalvikinkku
- juusto
- tomaatti
- korppujauho
- persilja
- juustoraaste
- valkosipulinkynsi
- cayennepippuri
- voi
- margariini
Broileripiilo
4 broilerin rintafilettä
4 viipaletta saunapalvikinkkua
4 viipaletta lempijuustoasi
4 viipaletta tomaattia
1 dl korppujauhoja
4 rkl hienonnettua persiljaa
4 rkl juustoraastetta
2 valkosipulinkynttä murskattuna
ripaus cayennepippuria
4 rkl voita tai margariinia sulatettuna
Tee jokaiseen broilerifileeseen pitkittäissuunnassa viilto. Aukaise fileeseen muodostuva ”tasku.”
Laita taskuihin kinkku, juusto ja tomaattiviipaleet. Kiinnitä taskut hammastikuilla.
Sekoita korppujauhot, hienonnettu persilja, juustoraaste, valkosipuli ja cayennepippuri keskenään.
Kasta kääröt voisulaan ja kierittele ne sen jälkeen korppujauhoseoksessa.
Laita kääröt voideltuun uunivuokaan ja sirottele päälle loput korppujauhot.
Kypsennä uunin keskiosassa n. 45 minuuttia.