Broilerinfilettä, herkkusienikastiketta, valkosipuliperunoita, ja baby-porkkanoita
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Broilerinfilee
- suola
- peruna
- valkosipulinkynsi
- öljy
- pippurisekoitus
- paprikajauhe
- ruokakerma
- herkkusieni
- sipuli
- creme fraiche
- margariini
- voi
Rintafileet:
Poistin marinoiduista rintaleikkeistä luun ja nahkan ja nuijin fileet pienessä pussissa ohuemmiksi. Paistoin kuumassa pannussa molemmin puolin kypsäksi. Maustoin ripauksella suolaa.
Valkosipuliperunat:
Kuorin reilun kilon perunoita ja viipaloin ne.
Silppusin 4 isoa valkosipulinkynttä. Kuumensin öljyä kattilassa ja kippasin sekaan perunaviipaleet ja valkosipulisilpun.
Pyörittelin niitä kattilassa muutaman minuutin ja maustoin suolalla, pippurisekoituksella ja paprikajauheella.
Kaadoin sekaan vielä 4 dl ruokakermaa, kuumensin seoksen ja siirsin uunivuokaan. Paistoin 200 asteisessa uunissa kypsäksi.
Herkkusienikastike:
n. 200 g herkkusieniä
1 pieni sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 prk creme fraichea
ripaus suolaa
margariinia tai voita paistamiseen
Viipaloi herkkusienet, silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva pannussa ja lisää sienet ja sipulit. Kääntele, kunnes hieman pehmenevät. Lisää joukkoon creme fraiche, kuumenna.