Broilerinfileetä rakuuna-kermakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • broilerinfilee
  • suola
  • Pasta Rossa mausteseos
  • kuohukerma
  • rakuuna

Tämä helppotekoinen ruoka on herkullista. Sakeaksi hautunut kermakastike, joka on maustettu rakuunalla, maistuu tuoksuvan Jasmin-riisin kanssa.

Broilerinfileetä rakuuna-kermakastikkeessa
4 annosta

2 rkl öljyä
4 broilerinfileetä
ripaus suolaa
Pasta Rossa mausteseosta tai muuta mausteseosta
4 dl kuohukermaa
2 tl kuivattua rakuunaa tai maun mukaan

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy pannulla ja paista fileet molemmin puolin.
Mausta suolalla ja Pasta rossa mausteseoksella.
Lisää joukkoon kuohukerma ja rakuuna. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee.
Tarjoa riisin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä