Broilerikebakot, pariisinperunat ja kylmä kastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 2.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • vesi
  • broilerin jauheliha
  • kuivattu sipuli
  • muna
  • curry
  • kuivattu jalapeno
  • paprikajauhe
  • valkosipulinkynsi
  • pariisinperuna
  • timjami
  • voi
  • ranskankerma
  • kermaviili
  • kurkku

 

Broilerikebakot, pariisinperunat ja kylmä kastike

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g broilerin jauhelihaa
1 dl kuivattua sipulia
1 muna
1 rkl currya
ripaus kuivattua jalapenoa
paprikajauhetta
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Anna korppujauhojen turvota vedessä, lisää jauheliha ja muut aineet. Muotoile pötköiksi.

Tökkää keskelle vedessä n. 15 minuuttia liotetut puiset varrastikut tai laita ne vasta valmiisiin kebakoihin.

Paista 225-asteisessa uunissa parisenkymmentä minuuttia.

Pariisinperunat:

Tee palloraudalla perunoista pariisinperunoita tai osta kaupan pakastealtaasta.

Höyrytä perunat kypsiksi höyrykattilassa.

Sulata joukkoon tilkka timjamilla maustettua voita.

Kastike:

200 g creme fraichea
100 g kermaviiliä
10 cm pätkä kurkkua pieninä kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
paprikajauhetta

Sekoita ainekset keskenään. Tarjoa kebakoiden seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä