Broilerikebakot, pariisinperunat ja kylmä kastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- korppujauho
- vesi
- broilerin jauheliha
- kuivattu sipuli
- muna
- curry
- kuivattu jalapeno
- paprikajauhe
- valkosipulinkynsi
- pariisinperuna
- timjami
- voi
- ranskankerma
- kermaviili
- kurkku
Broilerikebakot, pariisinperunat ja kylmä kastike
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g broilerin jauhelihaa
1 dl kuivattua sipulia
1 muna
1 rkl currya
ripaus kuivattua jalapenoa
paprikajauhetta
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Anna korppujauhojen turvota vedessä, lisää jauheliha ja muut aineet. Muotoile pötköiksi.
Tökkää keskelle vedessä n. 15 minuuttia liotetut puiset varrastikut tai laita ne vasta valmiisiin kebakoihin.
Paista 225-asteisessa uunissa parisenkymmentä minuuttia.
Pariisinperunat:
Tee palloraudalla perunoista pariisinperunoita tai osta kaupan pakastealtaasta.
Höyrytä perunat kypsiksi höyrykattilassa.
Sulata joukkoon tilkka timjamilla maustettua voita.
Kastike:
200 g creme fraichea
100 g kermaviiliä
10 cm pätkä kurkkua pieninä kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
paprikajauhetta
Sekoita ainekset keskenään. Tarjoa kebakoiden seurana.