Broileri-pestosalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

15 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Tallink Silja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • öljy
  • 1 kg maustamaton broilerin fileesuikale
  • 1 tl suola
  • vesi
  • suola
  • 1 kg spelttipasta
  • 200 g sokeriherneenpalko
  • 500 g viinirypäle
  • 400 g fetajuusto
  • 250 g sitruunapesto

Tämä herkullinen broileri-pestopastasalaatti kuului vuoden 2014 Silja Linen joulubuffetin valikoimiin. Valmista alkupalapöytään jouluna tai vuodenvaihteessa.

Broileri-pestopastasalaatti
noin 20 annosta

(öljyä paistamiseen)
1 kg broilerinfilee- tai paistisuikaleita
1 tl suolaa
vettä
suolaa
1 kg spelttipastaa
200 g sokeriherneenpalkoja
500 g viinirypäleitä
400 g fetajuustoa
250 g sitruunapestoa

Paista broilerinfilee- tai -paistisuikaleet tai käytä kypsiä suikaleita.
Mausta suolalla. Voit halutessasi lisätä kypsennysvaiheessa joukkoon hieman sitruunapestoa.

Kypsennä spelttipasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
Puolita viinirypäleet ja paloittele fetajuusto.
Sekoita ainekset keskenään.
Sekoita joukkoon sitruunapesto.
Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: