Broileri-pekonipaistos
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerinkoipi
- pekoni
- sipuli
- peruna
- valkosipulinkynsi
- chili explosion -mausteseos
- salvia
- suola
- ruokakerma
Tämän ruoan idea syntyi lukijoiden resepteistä löytyvästä ohjeesta Kanankuiskaus.
Ihanan maukasta ruokaa!
Broileri-pekonipaistos
1 kg broilerinkoipia
1 pkt pekonia silputtuna
1 iso sipuli silppuna
1 kg perunoita kuorittuina ja pieneksi kuutioituina (perunoiden paino kuorittuina noin 700 g)
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Santa Marian Chili Explosion -mausteseosta myllystä
salviaa
(suolaa)
4 dl ruokakermaa
Keitä broilerinkoivet kypsiksi vedessä, revi liha paloiksi.
Kuumenna pannu ja käristä pekosilppu, lisää sipuli ja perunakuutiot.
Kääntele muutama minuutti.
Mausta valkosipulilla, Chili Explosion mausteseoksella, salvialla ja tarvittaessa suolalla.
Lisää joukkoon ruokakerma ja broileripalat, kuumenna.
Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Sekoita tarvittaessa kypsennyksen keskivaiheilla, jottei pinta pala.