Broileri-parsakastike

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- broilerin fileesuikale hunaja
- sipuli
- parsa
- kesäkurpitsa
- vesi
- kanaliemikuutio
- kerma
- maizena
Broileri-parsakastike
tilkka öljyä
500 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
1 sipuli silppuna
300 g parsaa kukintoina
n. 10 cm pätkä kesäkurpitsaa viipaleina, sisus hieman pois koverrettuna
5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 dl kermaa + maizenaa
Paista
broilerisuikaleet kuumassa pannussa rasvassa, lisää joukkoon silputtu
sipuli, sekä parsa, kesäkurpitsa, vesi ja liemikuutio.
Anna kiehua
muutama minuutti, kunnes parsa on sopivan kypsää. Suurusta kermaan
sekoitetulla maizenalla, anna kiehua muutama minuutti.
Mausta lorauksella soijaa.