Aurinkoiset tomaatti-kalkkunafileet

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • ohuet kalkkunan fileepihvit
  • Mackays Aurinkokuiv Balsamico chutney
  • korppujauho
  • suola
  • mustapippuri
  • öljy
  • voi
  • margariini

Perinteiseen kalkkunan fileeseen saa mukavasti makua käyttämällä maustamiseen erilaisia maustekastikkeita ja chutney’a.
Itse olen ihastunut erityisesti Mackays sarjaan, josta löytyy ihania, hieman uudentyyppisiä makuja.

Aurinkoiset tomaatti-kalkkunafileet
6 annosta

1 pkt Pirkka ohut kalkkunan fileepihvejä
6-10 tl Mackays Aurinkokuivattu tomaatti & Balsamico chutney’a
n. 2 dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria
öljyä, voita tai margariinia paistamiseen

Levitä Aurinkokuivattu tomaatti & Balsamico chutney’a kalkkunafileiden pintaan molemmin puolin. Käännä pippurilla ja suolalla maustetuissa korppujauhoissa ja paista öljyssä tai voissa kuumassa pannussa.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä