Aurinkoiset tomaatti-kalkkunafileet
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ohuet kalkkunan fileepihvit
- Mackays Aurinkokuiv Balsamico chutney
- korppujauho
- suola
- mustapippuri
- öljy
- voi
- margariini
Perinteiseen kalkkunan fileeseen saa mukavasti makua käyttämällä maustamiseen erilaisia maustekastikkeita ja chutney’a.
Itse olen ihastunut erityisesti Mackays sarjaan, josta löytyy ihania, hieman uudentyyppisiä makuja.
Aurinkoiset tomaatti-kalkkunafileet
6 annosta
1 pkt Pirkka ohut kalkkunan fileepihvejä
6-10 tl Mackays Aurinkokuivattu tomaatti & Balsamico chutney’a
n. 2 dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria
öljyä, voita tai margariinia paistamiseen
Levitä Aurinkokuivattu tomaatti & Balsamico chutney’a kalkkunafileiden pintaan molemmin puolin. Käännä pippurilla ja suolalla maustetuissa korppujauhoissa ja paista öljyssä tai voissa kuumassa pannussa.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.