Avokadoleivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 2 rkl vegaaninen tuorejuusto
  • 2 avokado
  • 1-2 dl ituja
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • chilimausteseos
  • seesaminsiemeniä

Nämä ihanat leivät sopivat tarjottavaksi milloin vain. Valmista aamiaiselle, välipalaksi ja illanistujaisiin.
Maalahden Limppu on runsaskuituinen, laktoositon ja maidoton leipä, joka on leivottu ruisjuureen. Leivällä on tästä syystä myös erinomainen säilyvyys, eikä leivässä ole säilöntä- ja lisäaineita.

Avokadoleivät
4 annosta

4 viipaletta Maalahden Limppua
2 rkl vegaanista tuorejuustoa
2 avokadoa
1-2 dl ituja
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
chilimausteseosta myllystä
(seesaminsiemeniä)

Laita Maalahden Limppu viipaleet työlaudalle.
Voitele vegaanisella tuorejuustolla.
Halkaise avokadot, poista kivet ja kuori ja viipaloi hedelmät viipaleiksi.
Levitä viipaleet leipien päälle, nosta päälle ituja ja rouhi pinnalle mausteita.
Ripottele lopuksi halutessasi seesaminsiemeniä.
Nosta tarjolle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: