1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Tästä annoksesta tulee kuusi isoa jauhelihapihviä.
Mikäli käytät reseptin mausteseospussia, älä lisää enää muita mausteita!

Ruishampurilaiset 6 kpl

100 g creme fraichea
1 pss Santa Marian Tzatziki -mausteseosta
500 g jauhelihaa
100 g paprikasulatejuustoa

6 kpl Vaasan ruispaloja
Santa Marian Glaze sweet pineapple -kastiketta
1/2 prk Kolatun Yrtti Wilhelmina -salaattijuustoa
tomaattia
rucolaa

Sekoita creme fraiche, mausteseos, jauheliha ja sulatejuusto tasaiseksi massaksi.
Muotoile taikinasta kuusi reilun kokoista, soikeaa pihviä ja paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin.

Paahda ruispalat leivänpaahtimessa.
Aseta alimmalle leivälle pihvi, kaada päälle hieman Glaze-kastiketta, ripottele sinne tänne salaattijuustoa, laita pinnalle vielä tomaattiviipale ja hieman rucolaa, nosta päälle toinen leipä.