1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (122 arvostelua, keskiarvo: 4,11 / 5)
Ladataan...

Tämä ohje on uskomattoman ihana ja mehevä, tästä ei raparperipiirakka parane!
Voit katsoa videon reseptin lopusta.

Raparperipiirakka
20-25 annosta

Pohja:

3 munaa
3½ dl sokeria
100 g margariinia
1½ dl maitoa
4½ dl vehnäjauhoja
2½ tl leivinjauhetta
raparperia+ sokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sitten sulatettu margariini ja lämmin maito vuorotellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele pinnalle raparperipalat ja sokeria. Paista 225 asteessa n. 20 minuuttia.

Vaniljakiisseli:

3 dl maitoa
1
½ dl sokeria
n. 2 rkl perunajauhoja
vaniljasokeria

Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja hämmennä, kunnes sakenee. Levitä kuorrute valmiin piirakan päälle.

Voit katsoa videon linkistä tai alta:


Video 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.