1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelut, Keskimäärä: 4.38/5.00)
Ladataan...

Kantarelleja löytyy monen pakasteesta sieniretkien tuliaisina. Niitä myydään läpi vuoden myös säilykkeenä.
Sienistä saa aina herkullisen kastikkeen melkeinpä ruoalle kuin ruoalle.
Voit laittaa kastikkeeseen halutessasi hienonnettua sipulia.

Kantarellikastike
4 annosta

25 g voita tai margariinia
3 dl kantarelleja
n.1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
ripaus suolaa
timjamia tuoreena tai kuivattuna

Puhdista sienet ja silppua niitä hieman.
Sulata kasarissa voi ja kääntele sieniä hetki.
Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kääntele seosta varovasti vielä hetki.
Kaada joukkoon kerma, anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen noin 5 minuuttia.
Mausta valmis kastike suolalla ja timjamilla.

Tarjoa paistetun kalan, lihan, broilerin tai kasvisten seurana.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.