1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelut, Keskimäärä: 4.29/5.00)
Ladataan...

Itse tehty joulusuklaa

200 g Marabou Appelsiinikrokanttisuklaata
1-2 rkl rusinoita
1-2 rkl mantelilastuja
1-2 rkl kuivattuja appelsiininkuoripaloja

Itse tehty joulusuklaa valmistuu helposti.
Sulata appelsiinikrokanttisuklaa puolen minuutin jaksoissa mikroaaltouunissa välillä sekoitellen. Lisää joukkoon veitsellä hienonnetut rusinat, mantelilastut ja appelsiininkuoripalat. Levitä seos leivinpaperille suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Anna jähmettyä hetki jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.