1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Maidoton luumu-riisipuuro on mainio tarjottava niin välipalana kuin jouluisena jälkiruokana. Astetta juhlavamman saat, jos sekoitat joukkoon kanelilla maustettua kermavaahtoa.

Maidoton luumu-riisipuuro
2-3 annosta

5 dl Bonne Luumusosetta
1 l vettä
1 dl puuroriisiä
½-1 dl sokeria tai maun mukaan
1 tl vaniljasokeria

Mittaa luumusose ja vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää puuroriisi ja sokeri ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin tunnin, tai kunnes neste on haihtunut ja riisi on kypsää. Muista sekoitella kypsennyksen aikana.

Mausta valmis puuro vaniljasokerilla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Bonne reseptejä:



Tästä löydät kaikki BONNE reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.