Nopea kasvisvoileipäkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

  • 40 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • 6 Annosta
Nopea kasvisvoileipäkakku
Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Tekeekö mieli herkullisia voileipiä?
Valmista helppo voileipäkakku, jonka voit täyttää ja kuorruttaa rennolla otteella. Tämä valmistuu hetkessä.
Omat lempitäytteet ovat toki sallittuja.

Advertising information

Video: Nopea kasvisvoileipäkakku

Ainekset

6 annosta
  • 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
Kostutus:
  • 1 dl (kiehuvaa) vettä
  • ¼ kasvisliemikuutio
Täyte ja kuorrutus:
  • 250 g turkkilaista jogurttia
  • 1 dl (raastettuna) kurkkua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • 1-2 dl ituja
  • 100 g fetajuustoa
Pinnalle:
  • vuonankaalia
  • 1 dl ituja
  • 50 g fetajuustoa
  • 1 punasipulia
  • 5-10 miniluumutoomaattia

Valmistusohje

  • Leikkaa leipäviipaleista reunat. Kiehauta vesi ja liuota kasvisliemikuutio joukkoon.
  • Laita kolme leipäviipaletta vierekkäin ja kostuta. Mittaa turkkilainen jogurtti kulhoon ja raasta kurkku.
  • Purista kurkusta ylimääräinen neste ja lisää raaste jogurtin joukkoon.
  • Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta ripauksella suolaa. Tarkista maku.
  • Levitä kolmasosa täytteestä leipäviipaleille ja ripottele päälle ituja.
  • Nosta toinen leipäkerros päälle, kostuta ja levitä päälle kolmasosa täytteestä.
  • Ripottele päälle kuutioitua tai murustettua fetajuustoa.
  • Nosta päälle kolmas leipäkerros ja levitä loput täytteestä pinnalle. Koristele vuonankaalilla, iduilla, paloitellulla fetajuustolla, punasipulirenkailla ja miniluumutomaateilla.
  • Nosta hetkeksi kylmään ennen tarjoilua. Tarjoa!

Kauppalista

Yhteistyössä