Viikon ruokalista® vko 19/2022

Julkaistu: 06.05.2022
Yhteistyö Quorn-logo

Aurinkoista loppuviikkoa! Kevään juhlia on riittänyt nyt monelle viikonlopulle. Tänä viikonloppuna juhlitaan äitejä. Ihanat reseptit äitienpäivään löydät Hellapoliisilta. Moni on jo kaivanut grillit esille. Tulevan viikon listalta löydät reseptejä myös grillailuun.

Hellapoliisin ja Pinkit korkokengät somepersoona Maijun yhteinen kirja: Tahtoisin Sinun tietävän on nyt ilmestynyt. Tutustu kirjaan Hellapoliisi.Shopissa, josta voit tehdä myös tilauksen. Kirja on myös kiva ja hyödyllinen äitienpäivälahja, jonka voit antaa äidille hieman myöhässä.

Yhteistyössä Quorn

Etsitpä ruokapöytään sitten arki-illan pelastajaa tai sunnuntain herkkuateriaa, lihattomat Quorn®-tuotteet ovat helppojen ja herkullisten annosten salaisuus. Tutustu maukkaisiin, Quorn®-tuotteisiin, joiden avulla pyöräytät mahtavan makuiset ateriat hetkessä! Lue lisää TÄSTÄ

Videovinkki: Helppo ja herkullinen mansikkakermakakku

Tilaa viikon ruokalista® nyt

Viikon ruokalista® on suunniteltu avuksi juuri Sinun arkeesi huomioiden sesongit ja juhlapyhät. Listoista suunnittelemme aina mahdollisimman vaihtuvia ja aiemmin suunniteltuja ruokalistoja selaamalla löydät perheellesi pitkäksi aikaa mielenkiintoisia reseptejä kokeiltavaksi.
Tilaa viikon ruokalista maksutta sähköpostiisi. Julkaisupäivä on aina perjantaisin.

Tilaa viikon ruokalista

Katso aikaisemmat Viikon Ruokalistat