1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 arvostelua, keskiarvo: 3,17 / 5)
Ladataan...

Rosolli on joulunajan ruokaisa salaatti, jonka voi tarjota sillin kanssa tai ilman.
Koska kaikki eivät välitä sillistä, kannattaa se tarjota erikseen.
Kastikkeena voit tarjota erikseen kermavaahdolla tai maustamattomalla jugurtilla kevennettyä majoneesia tai punajuuriliemellä maustettua vaaleanpunaista kermavaahtoa.

Rosolli
n. 10 annosta

4-5 perunaa
4 porkkanaa
vettä
1 sipuli
2 omenaa
2 maustekurkkua
4-5 isoa punajuurta 

Keitä perunat ja porkkanat kuorineen kypsiksi. Jäähdytä, kuori ja pilko kuutioiksi.
Silppua sipuli hienoksi, kuori ja kuutioi omenat, kuutioi maustekurkut ja punajuuret.
Laita ainekset tarjolle raitoina, kerroksittain, tai sekoita keskenään.

Vaaleanpunainen kermavaahto

1 dl vispikermaa tai kuohukermaa
punajuurten lientä

Vaahdota kerma ja lisää joukkoon hieman punajuurilientä. Sekoita tasaiseksi.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.