Naudanliha-kimchiwokki
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
3 annosta
- 1 l vettä
- 3 nuudeleita
- 300 g naudan paahtopaistia suikaleina TAI
- 300 g naudan sisäpaistia suikaleina
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- ¼ tl suolaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 iso sipuli
- ½ prk (460 g) valmista kimchiä
- mustapippuria myllystä
- tuoretta korianteria
Lisäksi:
- chilikastiketta
Valmistusohje
- Laita kiehuva vesi kulhoon ja lisää joukkoon nuudelit.
- Anna pehmetä muutaman minuutin ajan ja valuta lävikössä.
- Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi poikkisyin.
- Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista lihasuikaleet kauttaaltaan käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen. Mausta suolalla ja nuudelipussien mausteilla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi.
- Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää kimchi, valutetut nuudelit ja mustapippuria myllystä.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja tarkista maku.
- Tarjoa seuraksi tuoretta korianteria ja chilikastiketta.
- Vinkki! Voit korvata naudanlihan jauhelihalla, broilerinfileesuikaleilla, porsaanlihalla, tofulla ja erilaisilla kasviproteiinivalmisteilla.