Gluteenittomat sämpylät

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-15 annosta
- 5 dl vettä
- 1 rkl psylliumia
- 25 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 dl öljyä
- 2 dl tattarijauhoja
- 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
Valmistusohje
- Mittaa kädenlämpöisen veden joukkoon psyllium ja anna turvota noin kymmenen minuuttia.
- Lisää joukkoon murennettu hiiva, suola, öljy ja tattarijauhot, sekä gluteeniton jauhoseos.
- Vaivaa taikina tasaiseksi, leivo sämpylöiksi ja kohota sämpylät leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä.
- Paista 225 asteessa, kunnes pinta on kauniin värinen ja sämpylä tuntuu kevyeltä.
- Pakasta ylimääräiset ja ota sulamaan tarvittava määrä kerralla!