Sitruunainen tonnikalavuoka
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
- 4 Annosta
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 350 g pastaa (esim. Barilla Penne Rigate)
- 2 prk tonnikalaa (öljyssä)
- 2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
- 4 dl ruokakermaa
- 2 dl vettä
- 2 dl herne-maissi-paprika -seosta
- 2 kevätsipulia varsineen
- 1 tl sitruunapippuria
- ripaus suola
- 150 g juustoraastetta
- tilliä TAI
- basilikaa
Valmistusohje
- Keitä pasta melkein kypsäksi.
- Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
- Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
- Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.