Sitruunainen tonnikalavuoka

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

154 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
Sitruunainen tonnikalavuoka

Tämä ruoka valmistuu lähes itsekseen uunissa. Kätevä ateria hetkinä, jolloin ei ehdi tehdä ruokaa pidemmän kaavan mukaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 350 g pastaa (esim. Barilla Penne Rigate)
  • 2 prk tonnikalaa (öljyssä)
  • 2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
  • 4 dl ruokakermaa
  • 2 dl vettä
  • 2 dl herne-maissi-paprika -seosta
  • 2 kevätsipulia varsineen
  • 1 tl sitruunapippuria
  • ripaus suola
  • 150 g juustoraastetta
  • tilliä TAI
  • basilikaa

Valmistusohje

  • Keitä pasta melkein kypsäksi.
  • Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
  • Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
  • Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  • Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kauppalista

Yhteistyössä