Vegaaninen hamppujuustosalaatti
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
1 annosta
- 1 pkt vuonankaalia
- 1-2 viikunaa
- 200-300 g tuoretta ananasta
- 1 punasipuli
- 1 passionhedelmä
- 1-2 dl viinirypäleitä
- 1-2 kiivihedelmää
- 1 annos hamppujuustoa
- HamppuSnacks Rosmariini-Chili-Valkosipuli
- Hamppufarmi paahdettuja ja suolattuja hampunsiemeniä
- Hamppufarmi kylmäpuristettua öljyä
Valmistusohje
- Laita vuonankaali salaattivadille.
- Leikkaa viikunat paloiksi. Kuori ananas ja leikkaa paloiksi.
- Kuori punasipuli ja leikkaa renkaiksi.
- Purista passionhedelmästä siemenet muiden ainesten joukkoon.
- Laita joukkoon vielä viinirypäleitä ja paloiteltu kiivihedelmää.
- Paloittele joukkoon hamppujuustoa.
- Laita salaatin joukkoon Rosmariini Hamppusnacksejä ja paahdettuja, suolattuja hampunsiemeniä.