Vegaaninen hamppujuustosalaatti

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
hamppujuustosalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Hamppufarmi

Raikas hamppujuustolla rikastettu salaatti on ruokaisa ja sopii myöskin erilaisiin tilanteisiin. Voit käyttää salaatin pohjana erilaisia kasviksia, hedelmiä ja marjoja.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 1 pkt vuonankaalia
  • 1-2 viikunaa
  • 200-300 g tuoretta ananasta
  • 1 punasipuli
  • 1 passionhedelmä
  • 1-2 dl viinirypäleitä
  • 1-2 kiivihedelmää
  • 1 annos hamppujuustoa
  • HamppuSnacks Rosmariini-Chili-Valkosipuli
  • Hamppufarmi paahdettuja ja suolattuja hampunsiemeniä
  • Hamppufarmi kylmäpuristettua öljyä

Valmistusohje

  • Laita vuonankaali salaattivadille.
  • Leikkaa viikunat paloiksi. Kuori ananas ja leikkaa paloiksi.
  • Kuori punasipuli ja leikkaa renkaiksi.
  • Purista passionhedelmästä siemenet muiden ainesten joukkoon.
  • Laita joukkoon vielä viinirypäleitä ja paloiteltu kiivihedelmää.
  • Paloittele joukkoon hamppujuustoa.
  • Laita salaatin joukkoon Rosmariini Hamppusnacksejä ja paahdettuja, suolattuja hampunsiemeniä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä