Välimerellinen Poppis-salaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1½ l vesi
  • 1 tl suola
  • 1½-2 dl jyvämakaroni
  • 150/275 g salaattijuusto
  • 1 dl kalamata-oliivi
  • 2-3 tomaatti
  • 100 g kurkku
  • 250 g jättipapuja tomaattikastikeessa
  • 200 g Kariniemen Poppis
  • 1 ruukku herneenverso
  • mustapippurirouhe
  • tuore salvia
  • tuore timjami

Välimerellinen salaatti on maistuva salaatti vaikkapa lounaaksi tai illanistujaispöytään. Tarjoa seuraksi patonkia tai sämpylöitä.

Välimerellinen Poppis-salaatti
noin 6 annosta

n. 1½ l vettä
½ tl suolaa
1½-2 dl jyvämakaronia
150/275 g salaattijuustoa, valutettuna
1 dl kalamata oliiveja
2-3 isoa tomaattia lohkoina
100 g kurkkua kuutioina
n. 250 g jättipapuja tomaattikastikkeessa
200 g Kariniemen Poppis
1 ruukku herneenversoja
mustapippuria
suolaa
salviaa ja timjamia tai muita tuoreita yrttejä

Kiehauta vesi ja suola.
Lisää jyvämakaronit, anna kiehua hiljalleen ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
Valuta salaattijuustokuutiot ja sekoita ne jäähtyneiden jyvämakaronien joukkoon.
Lisää oliivit, tomaattilohkot ja kurkkukuutiot.
Sekoita joukkoon jättipavut tomaattikastikkeessa ja Poppikset.
Lisää herneenversot ja rouhi joukkoon mustapippuri ja suola.
Ripottele joukkoon salviaa ja timjamia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä