Savunieriäsalaatti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • suola
  • pasta
  • pesto rucolakastike
  • miniluumutomaatti
  • rucola
  • pinaatinlehti
  • aurinkokuivattu tomaatti
  • kesäkurpitsa
  • savustettu nieriä
  • salaattijuusto

Nieriä kuuluu lohikaloihin, mutta useimmiten ne ovat melko pieniä, vain noin 20 cm pitkiä ja painavat puolisen kiloa.
Savustettuna nieriä on mukavan makuinen ja sopii hyvin mm. salaatteihin.
Koska nieriä on melko hintava kala, kannattaa salaattia jatkaa muilla aineksilla.
Tämä salaatti sopii loistavasti illanistujaisiin tai muuhun juhlahetkeen.

Savunieriäsalaatti
n. 10 annosta

vettä
suolaa
200 g tricolori simpukkapastaa
n. 100 g Sacla Pesto Rucolakastiketta
200 g miniluumutomaatteja
1 ruukku rucolaa
70 g pinaatinlehtiä
1 ruukku minttua
6 aurinkokuivattua tomaattia
150 g kesäkurpitsaa kuutioina
400 g savustettua nieriää
300 g/150 g salaattijuustokuutioita mausteliemessä

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Lisää jäähtyneen pastan joukkoon rucolakastike, puolitetut miniluumutomaatit, rucolan lehdet, pinaatinlehdet, silputtu minttu, silputut aurinkokuivatut tomaatit ja kuutioidut kesäkurpitsat.
Putsaa ja paloittele joukkoon savustettu nieriä ja sekoita lopuksi joukkoon salaattijuustokuutiot.
Valuta kastikkeeksi myös hieman öljymarinadia.


Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä