Savukalkkunasalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- villirucola
- oregano
- jääsalaatti
- viininsuolaheinä
- juusto
- tumma rypäle
- miniluumutomaatti
- kalkkunan rintafile
- punasipuli
HK Ruokatalon ihastuttavasta savustetusta kalkkunan rintafileestä valmistat maukkaat kastikkeet, paistokset ja salaatit.
Kalkkunan rinta on suuri ja siitä riittää suurempaankin määrään salaattia. Voit käyttää fileestä vain osan ja valmistaa lopusta muuta ruokaa. Kypsä filee on helppokäyttöinen ja valmis nautittavaksi vaikka sellaisenaan.
Tämä salaatti on erittäin maukas ja sopii tarjottavaksi ruokaisana salaattina arkena ja juhlahetkissä.
Savukalkkunasalaatti
4-6 annosta
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku oreganoa
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku viininsuolaheinää
150 g Luostari Portsalut-juustoa
2 dl tummia viinirypäleitä
200 g miniluumutomaatteja
n. 300 g Kariniemen savustettua kalkkunan rintafileetä ( kokonaisen paino 770 g)
1 punasipuli
Asettele laakealle vadille villirucola, oregano, revitty jääsalaatti, kuutioitu juusto, viinirypäleet, miniluumutomaatit ja kuutioiksi leikattua kalkkunan fileetä.
Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi ja nosta salaattivadille.
Tarjoa erikseen lempisalaattikastikettasi.