Rucola-Halloumisalaatti

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- rucola
- viinirypäle
- punasipuli
- nektariini
- halloumijuusto
- kurpitsansiemeniä
- kesäkurpitsa
- keltainen paprika
- oliiviöljy
- mustapippuri
- suola
- balsamiviinietikka
Tämä salaatti maistuu alkuruokasalaattina, tai kevyenä lounaana.
Tarjoa lisäksi tuoretta leipää ja halutessasi salaattikastiketta.
Rucola-Halloumisalaatti n. 6-8 annosta
100 g Rucolaa
n. 2 dl viinirypäleitä
1-2 punasipulia renkaina
2-3 tuoretta nektariinia viipaleina
200 g Halloumijuustoa kuutioina
kurpitsansiemeniä
1/2 pieni kesäkurpitsa pieninä kuutioina
1/2 keltainen paprika pieninä kuutioina
2 rkl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 tl balsamiviinietikkaa
Levitä vadille Rucola, viinirypäleet, punasipulirenkaat ja nektariiniviipaleet.
Kuutioi Halloumi ja paista siihen rapea pinta kuumassa pannussa.
Paahda kurpitsansiemenet kevyesti pannussa.
Lisää salaattiainesten joukkoon.
Sekoita keskenään kesäkurpitsakuutiot, paprikakuutiot, oliiviöljy, mustapippuri, suola ja balsamiviinietikka, anna maustua hetki.
Lisää ainekset salaattiin.
Tarjoa lisäksi tuoretta leipää tai ripottele salaatin joukkoon rapeita krutonkeja.
