Rapusalaatti
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 150 g katkarapuja
- 1 omena
- 1 varsisellerin varsi
- n. 20 vihreää viinirypälettä
- 1/2 dl auringonkukan TAI
- 1/2 dl pinjansiemeniä (vaihtoehto)
- n. 100 g smetanaa TAI
- n. 100 g maustamatonta jogurttia
- limepippuria TAI
- sitruunapippuria (vaihtoehto)
- (limen tai sitruunan mehua)
- tilliä TAI
- timjamia (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Sulata ja valuta jäiset tai säilötyt katkaravut.
- Kuori omena ja leikkaa se kuutioiksi tai suikaleiksi. Viipaloi varsisellerin varsi ja puolita halutessasi viinirypäleet
- Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon auringonkukan-, tai pinjansiemenet.
- Mausta smetana tai jogurtti lime-, tai sitruunapippurilla ja halutessasi limen tai sitruunan mehulla. Sekoita se muiden ainesten joukkoon.
- Silppua rapusalaatin joukkoon tilliä tai timjamin lehtiä.