Juustoinen versosalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
versosalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Versosalaatti täydentää arkisenkin aterian. Juustoa lisäämällä saat siitä ruokaisamman ja voit tarjota sitä vaikkapa lounaaksi tai kesäjuhlissa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 50 g rucolan versoja
  • 1 ruukku basilikaa TAI
  • 1 ruukku korianteria (vaihtoehto)
  • 200 g helmitomaatteja TAI
  • 3-4 keskikokoista tomaattia (vaihtoehto)
  • 1 tuorekurkku
  • 200 g kermajuustoa TAI
  • 200 g muuta juustoa (vaihtoehto)
  • 1 ruukku Lollo Rosso salaattia
  • 1 ruukku herneenversoja
  • 50 g salaattisiemeniä
Jogurttikastike:
  • 4 dl luonnonjogurttia
  • 3 rkl sinappia
  • maun mukaan ruohosipulia
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Laita rucolan versot salaattivadille ja hienonna joukkoon basilika tai korianteri.
  • Puolita helmitomaatit tai lohko tomaatit.
  • Suikaloi tai kuutioi tuorekurkku.
  • Leikkaa juusto kuutioiksi.
  • Revi tai leikkaa Lollo Rosso salaatti ja leikkaa herneenversot sopiviksi paloiksi.
  • Laita ainekset salaattivadille ja sekoita keskenään.
  • Paahda kuivalla pannulla salaattisiemeniä ja lisää salaatin joukkoon.
  • Valmista jogurttikastike.
  • Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappi, silputtu ruohosipuli, mustapippuri ja suola.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa raikas versosalaatti jogurttikastikkeen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä