Eijan salaatti

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
Eijan salaatti

Eija Kantola oli vieraana Hellapoliisin TV-keskustevassa ruokaohjelmassa. Ohjelmassa valmistettiin myös tämä ihanan kevyt salaatti.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 rasia rucolanversoja
  • 1 rasia herneenversoja
  • 200 g mozzarellapalloja
  • 200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
  • ½ tuorekurkku
  • 1 purkki säilöttyä latva-artisokkaa
Lisäksi:
  • balsamicoa

Valmistusohje

  • Laita rucolanversot ja herneenversot tarjoiluvadille.
  • Lisää mozzarellapallot ja puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Paloittele joukkoon kurkkua.
  • Lisää valutetut latva-artisokat.
  • Nauti salaatti vaikka kevyenä lounaana.

Kauppalista

Yhteistyössä