Riistakäristys

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Riistakäristys
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

289 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Riistakäristys on maukas syksyn ja talven ruoka, jonka valmistus onnistuu takuuvarmasti aloittelevaltakin kokkaajalta. Käristyslihaa voit ostaa kaupan pakastealtaasta

Advertising information

Poronkäristys

Vaihtoehto?

Katso myös poronkäristysresepti

Poronkäristys

Ainekset

4 annosta
  • 1 rkl voita
  • tai margariinia
  • 1 sipuli
  • 500 g riistakäristyslihaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2-3 dl vettä

Valmistusohje

  • Sulata voi pannulla ja anna sen hieman ruskistua.
  • Lisää jäinen riistakäristysliha ja sipuli, ja sekoita varovasti käännellen, kunnes lihat alkavat irrota toisistaan.
  • Paista lihasuikaleisiin väri kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Lisää vesi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia.
  • Tarjoa riistakäristyksen seuraksi perunasosetta ja puolukkasurvosta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä