Omena-riisipuuro (gluteeniton)
- 10 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 l vesi
- 1 ½ d riisi
- 3-4 omena
- ¾ dl ruokokidesokeri
- 1 tl vaniljasokeri
Syksyn omenasadosta valmistat ihanat aamu- ja välipalat. Pehmeä makoisa puuro maistuu myös jälkiruokana ja iltapalana.
Omena-riisipuuro
4 annosta
1 l vettä
1 ½ dl riisiä
3-4 omenaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kiehauta vesi ja lisää riisi.
Kuori ja paloittele omenat pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi ja lisää joukkoon yhdessä ruokokidesokerin kanssa.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes riisi on kypsää.
Mausta lopuksi vaniljasokerilla ja tarkista maku.
Tarjoa aamu- tai välipalaksi.