Omena-riisipuuro (gluteeniton)

  • 10 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 l vesi
  • 1 ½ d riisi
  • 3-4 omena
  • ¾ dl ruokokidesokeri
  • 1 tl vaniljasokeri

Syksyn omenasadosta valmistat ihanat aamu- ja välipalat. Pehmeä makoisa puuro maistuu myös jälkiruokana ja iltapalana.

Omena-riisipuuro
4 annosta

1 l vettä
1 ½ dl riisiä
3-4 omenaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Kiehauta vesi ja lisää riisi.
Kuori ja paloittele omenat pieniksi tasakokoisiksi kuutioiksi ja lisää joukkoon yhdessä ruokokidesokerin kanssa.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes riisi on kypsää.
Mausta lopuksi vaniljasokerilla ja tarkista maku.

Tarjoa aamu- tai välipalaksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä