Sitruunaiset porsaankyljykset
- 15 min Työaika
- 2 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 porsaankyljys
- 3 rkl oliiviöljy
- 1½ tl Heikkilän Isännän Lihamauste
- mustapippurirouhe
- ½ tl suola
- 1 sitruuna
Sitruunalla maustetut porsaankyljykset ovat jännän makuisia. Sitruuna raikastaa kivasti mietoa porsaanlihaa.
Tämä ruoka valmistuu hyvin helposti.
Tarjoa perunasoseen kanssa.
Sitruunaiset porsaankyljykset
4 annosta
4 porsaankyljystä
3 rkl sitruunalla maustettua oliiviöljyä
1½ tl Heikkilän Isännän Lihamaustetta (timjamia, lipstikkaa, persiljaa)
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
1 sitruuna viipaleina
Sekoita sitruunalla maustettu oliiviöljy ja mausteet keskenään ja sivele porsaankyljykset marinadilla.
Anna maustua muutama tunti tai yön yli.
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, jotta saat kauniin värin.
Paista lopuksi pannulla sitruunaviipaleet.
Laita kyljykset uunivuokaan ja nosta sitruunaviipaleet päälle.
Loppukypsennä 175 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes kyljykset tuntuvat kypsiltä.