Sinappista Rypsipossua

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • HK rypsiporsaan fileeviipale
  • sinappi
  • porkkana
  • ruokakerma
  • kuohukerma
  • hillosipuli
  • mustapippuri
  • persilja

HK Ruokatalo on panostanut rasvan laatuun tuotteissaan.  Rypsiporsas on nimensä mukaisesti syönyt rypsiöljyä sisältävää rehua, jolloin liha on luontaisesti maukkaampaa ja mureampaa ja vaikuttaa edullisesti sydänterveyteen. Rypsiporsaan fileeviipaleista valmistat arkiherkkujen lisäksi myös kermaisat viikonloppuherkut. Paistonapit antavat ruoalle makua, etkä tarvitse juuri ylimääräisiä mausteita.

Sinappista Rypsipossua

2-3 annosta

300 g HK Rypsiporsaan fileeviipaleita valkosipuli-persiljanapilla

1 rkl sinappia
1-2 porkkanaa viipaleina
2-3 dl ruoka-, tai kuohukermaa
1 dl hillosipuleita
mustapippuria
persiljaa

Kuumenna pannu ja paista rypsiporsaan fileeviipaleet valkosipuli-persiljanappien kanssa. Lisää joukkoon sinappi ja porkkanaviipaleet, kääntele hetki.

Lisää kerma ja hillosipulit. Mausta mustapippurilla. Kuumenna. Silppua sekaan runsaasti persiljaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä