Sinappista Rypsipossua
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- HK rypsiporsaan fileeviipale
- sinappi
- porkkana
- ruokakerma
- kuohukerma
- hillosipuli
- mustapippuri
- persilja
HK Ruokatalo on panostanut rasvan laatuun tuotteissaan. Rypsiporsas on nimensä mukaisesti syönyt rypsiöljyä sisältävää rehua, jolloin liha on luontaisesti maukkaampaa ja mureampaa ja vaikuttaa edullisesti sydänterveyteen. Rypsiporsaan fileeviipaleista valmistat arkiherkkujen lisäksi myös kermaisat viikonloppuherkut. Paistonapit antavat ruoalle makua, etkä tarvitse juuri ylimääräisiä mausteita.
Sinappista Rypsipossua
2-3 annosta
300 g HK Rypsiporsaan fileeviipaleita valkosipuli-persiljanapilla
1 rkl sinappia
1-2 porkkanaa viipaleina
2-3 dl ruoka-, tai kuohukermaa
1 dl hillosipuleita
mustapippuria
persiljaa
Kuumenna pannu ja paista rypsiporsaan fileeviipaleet valkosipuli-persiljanappien kanssa. Lisää joukkoon sinappi ja porkkanaviipaleet, kääntele hetki.
Lisää kerma ja hillosipulit. Mausta mustapippurilla. Kuumenna. Silppua sekaan runsaasti persiljaa.