Rypsiporsaan pippuripihvit ja uunijuurekset

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 2.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • HK rypsiporsaan pippuripihvi
  • voi
  • lanttu
  • kyssäkaali
  • sipuli
  • porkkana
  • suola
  • ruokosokerisiirappi
  • vesi


Uunijuurekset maistuvat vähärasvaisten ja mureiden pippuripihvien seurana. Tarjoa seurana kohmeisia, sokeriripauksella maustettuja puolukoita.

Rypsiporsaan pippuripihvit ja uunijuurekset 

1-2 rkl öljyä
1 pkt (= 3 kpl) HK Rypsiporsaan pippuripihviä

Uunijuurekset

25 g voita
300 g lanttua
300 g kyssäkaalia
3 sipulia lohkoina
3 porkkanaa
½ tl suolaa
1 dl ruokosokerisiirappia
2 dl vettä

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista pihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin.

Kuori ja paloittele lanttu, kyssäkaali, sipuli ja porkkanat. Paista kuumassa pannussa rasvasssa muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja ruokosokerisiirapilla, lisää vesi. Kiehauta.
Laita juurekset uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes juurekset tuntuvat kypsiltä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä