Rypsiporsaan pippuripihvit ja uunijuurekset
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- HK rypsiporsaan pippuripihvi
- voi
- lanttu
- kyssäkaali
- sipuli
- porkkana
- suola
- ruokosokerisiirappi
- vesi
Uunijuurekset maistuvat vähärasvaisten ja mureiden pippuripihvien seurana. Tarjoa seurana kohmeisia, sokeriripauksella maustettuja puolukoita.
Rypsiporsaan pippuripihvit ja uunijuurekset
1-2 rkl öljyä
1 pkt (= 3 kpl) HK Rypsiporsaan pippuripihviä
Uunijuurekset
25 g voita
300 g lanttua
300 g kyssäkaalia
3 sipulia lohkoina
3 porkkanaa
½ tl suolaa
1 dl ruokosokerisiirappia
2 dl vettä
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista pihvit kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin.
Kuori ja paloittele lanttu, kyssäkaali, sipuli ja porkkanat. Paista kuumassa pannussa rasvasssa muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla ja ruokosokerisiirapilla, lisää vesi. Kiehauta.
Laita juurekset uunivuokaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes juurekset tuntuvat kypsiltä.