Rakuunaista mango-possua kermakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • porsaan sisäfilee
  • suola
  • pippurisekoitus
  • sipuli
  • porkkana
  • valkosipuli
  • herkkusieni
  • vahva sinappi
  • mango chutney
  • kuohukerma
  • rakuuna

 

Rakuunaista mango-possua kermakastikkeessa


tilkka öljyä
700 g possun sisäfilettä 1-1,5 cm:n viipaleina
suolaa
pippurisekoitusta
2-3 sipulia ohuina lohkoina
2 porkkanaa viipaleina
3 valkosipulia silppuna
100 g herkkusieniä viipaleina
1-2 rkl vahvaa sinappia
reilu puoli desiä Mango chutneya
2 dl kuohukermaa
rakuunaa 

Kuumenna öljy pannussa. Paista lihaan väri molemmin puolin, mausta suolalla ja pippurisekoituksella.

Lisää joukkoon sipuli, porkkanat , valkosipuli ja herkkusienet, kääntele pari minuuttia.

Lisää joukkoon sinappi, mango chutney ja kuohukerma, sekä rakuuna. Hauduttele miedolla lämmöllä kannen alla muutama minuutti.

Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä