Possun uunifilettä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • peruna
  • öljy
  • valkosipuli
  • paprikajauhe
  • porsaan ulkofilee
  • pippurirouhe
  • suola
  • paprikajauhe
  • maito
  • maizena
  • suola
  • viherpippurirouhe

Leikkasin pestyt perunat lohkoiksi ja voitelin
öljy-valkosipuli-paprikajauheseoksella ja nostin uunipellille. Viereen
nostin porsaan ulkofileen, jonka maustoin pippurirouheella, suolalla ja
paprikajauheella kauttaaltaan.

Nostin pellin 250 asteiseen
uuniin ja kypsensin ensin 15 minuuttia. Laskin lämpötilan 150 asteeseen
ja jatkoin kypsentämistä vielä 30 minuuttia.

Nostin lihan
hetkeksi folion alle vetäytymään ja kypsensin perunoita vielä hetken.
Samalla valmistin seuraksi kastikkeen maidosta, jonka suurustin
maizenalla. Maustoin suolalla ja reilulla määrällä viherpippurirouhetta.

Leikkasin lihan viipaleiksi ja tarjosin lohkoperunoiden ja viherpippurikastikkeen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä