Possun sisäpaistisuikaleita, bambunversoja ja pilvenkorvasieniä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • maapähkinäöljy
  • valkosipulinkynsi
  • punainen chilipalko
  • naudanliha
  • porsaanliha
  • bambunverso
  • kevätsipuli
  • pilvenkorvasieni
  • kalakastike
  • vesi
  • seesaminsiemeniä

Possun sisäpaistisuikaleita, bambunversoja ja pilvenkorvasieniä

4 rkl maapähkinäöljyä
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pieni punainen chilipalko ohuelti viipaloituna
500 g naudan- tai porsaanlihaa suikaloituna
225 g bambunversoja viipaleina tai suikaloituina
4 kevätsipulia ohuelti viipaloituna
(hieman pilvenkorvasieniä)
2 rkl vietnamilaista kalakastiketta (nuoc mam)
2 rkl vettä
(seesaminsiemeniä)

(Jos
käytät pilvenkorvasieniä, liota niitä lämpimässä vedessä 15-20
minuuttia, huuhtele ja valuta. Leikkaa pienemmiksi, mikäli eivät ole
valmiiksi hienonnettuja)

Kuumenna puolet öljystä wokissa ja
paista siinä valkosipulia ja chiliä pikaisesti, n puolisen minuuttia.
Lisää lihaviipaleet ja paista n minuutin ajan. Nosta lihat pannusta ja
jätä odottamaan.

Kuumenna loput öljystä, lisää bambunversot,
kevätsipuli ja pilvenkorvasienet ja pikapaista niitä öljyssä 1-2
minuuttia. Mausta kasvikset kalakastikkeella. lisää joukkoon vesi ja
kiehauta kastike. Kaada joukkoon lihasuikaleet , sekoita hyvin ja
kuumenna läpikotaisin. Siirrä ruoka tarjoiluastiaan ja ripottele
pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä ja basilikanlehtiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä