Possun sisäpaistia ja kiinankaalia osterikastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • porsaan paisti
  • porsaan kasleri
  • valkosipulinkynsi
  • kiinankaali
  • osterikastike
  • mustapippuri

Possun sisäpaistia ja kiinankaalia osterikastikkeessa

n. 500g possun paistia/kasleria
n. 5 valkosipulinkynttä
1 reilun kokoinen kiinankaali
osterikastiketta
mustapippuria

Leikkaa
liha poikkisyin suikaleiksi, hakkaa valkosipuli. Paista liha kuumalla
pannulla valkosipulin kanssa, lisää joukkoon hieman osterikastiketta.
Ota liha sivuun.Leikkaa kiinankaali pituussuunnassa noin neljään osaan.
Pyörittele kiinankaalia hetki kuumassa pannussa ruokaöljyssä, voit
lisätä tässä vaiheessa myös hieman valkosipulia. Alenna lämpöä. Kun
kiinankaalista alkaa irrota nestettä, lisää joukkoon osterikastiketta.
Lopuksi kaada lihat vielä joukkoon ja kuumenna pikaisesti.

Tarjoa
riisin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: