Possun sisäfilettä kermakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • 150 g kukkakaali
  • 200 g porkkana
  • 100 g sipuli
  • 100 g kesäkurpitsa
  • 4 valkosipulinkynsi
  • öljy
  • 500 g porsaan sisäfilee
  • suola
  • pippurisekoitus
  • 1 rkl soija
  • 1/2 dl mango chutney
  • 31/2 dl ruokakerma
  • ruohosipuli

Tämä on siitä hyvä ruoka, että kasvisten määrällä voi säädellä ruokamäärän kokoa, eikä lihaa tarvitse välttämättä olla kovinkaan paljoa.
Ruoka valmistuu isommallekin määrälle pienten esivalmistelujen jälkeen ihan muutamassa minuutissa.

Possun sisäfilettä kermakastikkeessa

tilkka öljyä
150 g kukkakaalia  paloiteltuna
200 g kuorittuja porkkanoita viipaloituina
100 g sipulia ohuina lohkoina
100 g kesäkurpitsaa paloiteltuna
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
tilkka öljyä
500 g possun sisäfilettä ohuehkoina viipaleina
suolaa
pippurisekoitusta
1 rkl soijaa
1/2 dl mangochutneya
3,5 dl ruokakermaa
ruohosipulia silppuna

Kuumenna öljy wokissa. Kääntele kasviksia kuumassa pannussa muutama minuutti, ei kuitenkaan lötköksi asti. Nosta sivuun.

Kuumenna tilkka öljyä wokissa, paista pikaisesti väri lihojen molemmille puolille, mausta suolalla, pippuriseoksella ja soijalla.
Lisää mangochutney ja ruokakerma, anna kiehua muutama minuutti.

Ripottele pinnalle ruohosipulia tai jotain muuta yrttiä.

Tarjoa lisäksi riisiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: