Possun minuuttipihvit ja currykastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- HK possun minuuttipihvi
- öljy
- keltainen suippopaprika
- viola intian curry tuorejuusto
- valkosipulinkynsi
- ruokakerma
- korianteri
Pikaisesti valmistuva lounas tai päivällinen työpäivän päätteeksi valmistuu nopeasti kypsyvistä possun minuuttipihveistä.
Kun pihvit paistuvat pannulla, voit kiehauttaa viereisellä levyllä seuraksi kastikkeen.
Tarjoa seuraksi perunoita, couscousia tai riisiä.
Possun minuuttipihvit ja currykastike
2-3 annosta
öljyä paistamiseen
1 pkt (350 g= n. 10 kpl) HK miedosti suolattuja possun minuuttipihvejä
öljyä paistamiseen
1 keltainen suippopaprika ohuina renkaina
1 rasia Viola Intian Curry kevyt tuorejuustoa (Hyla)
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 dl ruokakermaa
tuoretta korianteria
Paista possun minuuttipihvit kuumassa parilapannussa öljyssä molemmin puolin.
Kuumenna öljy kasarissa tai pannussa. Paista renkaiksi leikattu suippopaprika kevyesti. Lisää Viola Intian Curry tuorejuusto ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä kerma. Kiehauta.
Tarjoa kastike possun minuuttipihvien ja riisin kanssa.
Koristele annos tuoreella korianterilla.
Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.