Possua kermakastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pekoni
- purjo
- öljy
- porsaan sisäfilee
- porsaan ulkofilee
- mustapippuri
- kerma
- fetajuusto
Possua kermakastikkeessa
n. 70 g pekonia silppuna
n. 15 cm pätkä purjoa silppuna
tilkka öljyä
n.
700 g possun sisäfilettä/pihvifilettä( jälkimmäinen=ulkofilettä) kalvot
poistettuna, viipaloituna n 1,5 cm levyisiin viipaleisiin
mustapippuria
3 dl kermaa 5%
100 g Arlan Apetina fetajuustoa 8%
Kuumenna pannu, käristä pekonit, lisää purjosilppu, kääntele muutama minuutti, jätä sivuun odottamaan.
Kuumenna
pannu uudestaan, lorauta pannulle tilkka öljyä ja paista
possuviipaleita, kunnes saavat kauniin paistopinnan molemmin puolin.
Mausta mustapippurirouheella, lisää kerma ja hauduta vielä viitisen minuuttia.
Lisää loppuvaiheessa fetakuutiot.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.