Possua itämaisittain ja couscousia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 500 g porsaan luuton kinkku
- 2 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 15 cm kesäkurpitsa
- 2-3 porkkana
- 1 rkl tuore inkivääri
- 1/2 dl makea chilikastike
- 1 prk ananaspalat
- 1 rkl soija
- 2 rkl maissijauho
- vesi
- 1/2 lihaliemikuutio
- fondi
- öljy
- mustapippuri
Possua itämaisittain ja couscousia
500 g possun luutonta kinkkua suikaleiksi leikattuna (leikkaa poikkisyin)
2 sipulia silppuna
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
15 cm pätkä kesäkurpitsaa pieneksi kuutioituna
2-3 porkkanaa ohuiksi viipaleiksi leikattuina
n. 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1/2 dl makeaa chilikastiketta
1 pieni prk ananaspaloja liemineen
n. 1 rkl soijaa
n. 2 rkl maissijauhoja + tilkka vettä
1/2 liemikuutio tai fondia
öljyä paistamiseen
mustapippuria
Kuumenna öljy wokissa, ruskista liha muutamassa erässä.
Lisää sipuli, valkosipuli, porkkana, kesäkurpitsa ja inkivääri, kääntele hetki pannussa. Lisää joukkoon chilikastike, ananaspalat liemineen, soija ja liemikuutio.
Suurusta vesitilkkaan sekoitetuilla maissijauhoilla.
Kiehauta. Rouhi pinnalle mustapippuria.
Tarjoa lisäksi riisiä tai couscousia.