Porsaanliha Vindaloo
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan sisäpaisti
- inkivääri
- valkosipulinkynsi
- punainen chilipaprika
- kurkuma
- kardemumma
- pippuri
- kaneli
- jauhettu korianteri
- jauhettu jeera
- sitruunamehu
- sinapinsiemeniä
- vesi
- öljy
Ruoanlaittointo on nyt ihan hukassa. Koska jotain pitää kuitenkin syödä, jotain nopeaa ja helppoa sitten mielellään….
Oikeasti tämäntyyppisiin ruokiin tuleva liha kuutioidaan, itse leikkasin suikaleiksi, jotta liha kypsyisi nopeammin.
Porsaanliha Vindaloo
1/2 kg possun sisäpaistia tms kuutioina
1 rkl inkivääriä raasteena
2 valkosipulinkynttä
1,5 punaista chilipaprikaa
1 tl kurkumaa
1 tl kardemummaa
1/2 tl pippureita
1/2 tl kanelia
1/2 rkl jauhettua korianteria
1/2 rkl jauhettua jeeraa
0,75 dl sitruunamehua
1 tl sinapinsiemeniä
3 dl vettä
öljyä paistamiseen
Kuumenna tilkka öljyä pannussa. Paista possunliha.
Jauha
huhmaressa tai pienessä silppurissa ylinnä olevat ainekset tasaiseksi
tahnaksi. Lisää mausteseos lihojen joukkoon, paista hetki. Lisää
sinapinsiemenet ja vesi. Hauduttele kannen alla, kunnes liha on kypsää.
Tarjoa lisäksi riisiä, maustamatonta jugurttia, naan-leipää/patonkia, salaattia ja tuoretta korianteria.