Porsaanleike ja tulinen vihanneskastike

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • porkkana
  • varsiselleri
  • sipuli
  • punainen paprika
  • herkkusieni
  • valkosipulinkynsi
  • tuore inkivääri
  • soija
  • siirappi
  • ketsuppi
  • makea chilikastike
  • vesi
  • maizenajauho
  • perunajauho
  • ananaspalat

Porsaanleike ja tulinen vihanneskastike

Leikkaa porsaan
ulkofile noin 1-1,5 sentin paksuisiksi pihveiksi ja nuiji ohueksi kelmun
välissä, paista kuumassa pannussa voissa tai öljyssä, mausta
McCormickin China-mausteseoksella..


Kastike:


tilkka öljyä
2 porkkanaa viipaleina
2 varsisellerin vartta viipaleina
1 sipuli ohuina lohkoina
1/2 punainen paprika suikaleina
5 herkkusientä viipaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1/2- 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl soijaa
1 tl siirappia
1/2 dl ketsuppia
1/2 dl makeaa chilikastiketta
tilkka vettä + maizenaa tai perunajauhoja
1/2 iso prk ananaspaloja + koko purkin liemi

Kuumenna
öljy pannussa, lisää porkkana, varsiselleri, sipuli, paprika,
herkkusienet, valkosipuli ja inkivääri, kääntele pannulla
minuutti-pari. Lisää soija, siirappi, ketsuppi ja chilikastike,
suurusta maizenalla tai perunajauhoilla, anna pulpahtaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: