Porsaanleike ja tulinen vihanneskastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- porkkana
- varsiselleri
- sipuli
- punainen paprika
- herkkusieni
- valkosipulinkynsi
- tuore inkivääri
- soija
- siirappi
- ketsuppi
- makea chilikastike
- vesi
- maizenajauho
- perunajauho
- ananaspalat
Porsaanleike ja tulinen vihanneskastike
Leikkaa porsaan
ulkofile noin 1-1,5 sentin paksuisiksi pihveiksi ja nuiji ohueksi kelmun
välissä, paista kuumassa pannussa voissa tai öljyssä, mausta
McCormickin China-mausteseoksella..
Kastike:
tilkka öljyä
2 porkkanaa viipaleina
2 varsisellerin vartta viipaleina
1 sipuli ohuina lohkoina
1/2 punainen paprika suikaleina
5 herkkusientä viipaleina
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1/2- 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 rkl soijaa
1 tl siirappia
1/2 dl ketsuppia
1/2 dl makeaa chilikastiketta
tilkka vettä + maizenaa tai perunajauhoja
1/2 iso prk ananaspaloja + koko purkin liemi
Kuumenna
öljy pannussa, lisää porkkana, varsiselleri, sipuli, paprika,
herkkusienet, valkosipuli ja inkivääri, kääntele pannulla
minuutti-pari. Lisää soija, siirappi, ketsuppi ja chilikastike,
suurusta maizenalla tai perunajauhoilla, anna pulpahtaa.