Porsaanfileetä luumukastikkeessa

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Porsaanfileetä luumukastikkeessa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

77 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Milloin viimeksi olet valmistanut porsaan sisäfileetä? Upean murea liha on edullista ja vielä edullisemmaksi ruokaa saat kun käytät seuraksi erilaisia kasviksia. Voit hillosipuleiden tilalla käyttää myös tavallista sipulia ja lisäksi vaikkapa porkkanaa, kukkakaalia tai parsakaalia. Kastike saa hienostuneen maun Bonne Luumusoseesta, joka on sataprosenttista luumua ilman muita lisättyjä ainesosia.

>> Tutustu Bonnen tuotteisiin tästä <<

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • n. 600 g porsaan sisäfileetä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • maun mukaan chilihiutaleita
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl sinappia
  • 2-3 dl kuohukermaa tai
  • 2-3 dl ruokakermaa (vaihtoehto)
  • 2 dl hillosipuleita
  • 3- 4 dl Bonne Luumusosetta
Pinnalle:
  • persiljaa TAI
  • lehtipersiljaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Poista porsaanfileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista sisäfileeviipaleet molemmin puolin.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla.
  • Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, sinappi, kuohukerma ja hillosipulit.
  • Sekoita joukkoon luumusose ja anna kiehua, kunnes kastike sakenee ja liha on kypsää. Tarkista maku.
  • Ripottele pinnalle persiljaa tai lehtipersiljaa.
  • Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.
porsaanfileetä luumukastikkeessa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä