Porsaan sisäfilettä mango-chutneykastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porsaan sisäfilee
- suola
- ketsuppi
- mango chutney
- valkosipulinkynsi
- curry
- paprikajauhe
- vaalea viinietikka
- mustapippuri
- soija
- öljy
Porsaan sisäfilettä mango-chutneykastikkeessa
n. 500g porsaan sisäfilettä + hippunen suolaa
Kastike:
1 dl ketsuppia
n. 150 g mangochutney’a
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl currya
2 tl paprikajauhetta
2 tl vaaleaa viinietikkaa (esim omena)
mustapippuria myllystä
1 rkl soijaa
öljyä paistamiseen
Poista
fileestä kalvot, leikkaa liha 1-2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
Kuumenna öljy pannussa ja paista liha kypsäksi, mausta pikkuisella
hippusella suolaa. Ota lihanpalat sivuun.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kuumenna pannussa tai pienessä kattilassa. Lisää lihapalat joukkoon ja kuumenna.
Paista lihalle lisäkkeeksi reilusti paprika-, ja sipuliviipaleita, sekä valkosipulia.
Tarjoa lisäksi riisiä.