Porsaan sisäfilettä ja suppilovahveroita kermakastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 2.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • porsaan sisäfilee
  • suola
  • mustapippuri
  • sipuli
  • suppilovahvero
  • kuohukerma
  • ruokakerma

 

Porsaan sisäfilettä ja suppilovahveroita kermakastikkeessa

tilkka öljyä
n. 500 g porsaan sisäfilettä
suolaa
mustapippuria
1 iso sipuli silppuna
2-3 dl suppilovahveroita
2-3 dl kuohu- tai ruokakermaa

Poista lihasta kalvot. Leikkaa se n. 2 cm vahvuisiksi viipaleiksi.

Kuumenna
tilkka öljyä pannussa. Paista lihaa molemmin puolin sen verran, että se
saa paistopinnan. Mausta suolalla ja pippurirouheella. Lisää
sipulisilppu ja huuhdellut kokonaiset tai silputut suppilovahverot,
kääntele seosta hetki. Lisää kerma, anna kiehahtaa.

Tarjoa perunan tai riisin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä