Porsaan sisäfilettä ja suppilovahveroita kermakastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- porsaan sisäfilee
- suola
- mustapippuri
- sipuli
- suppilovahvero
- kuohukerma
- ruokakerma
Porsaan sisäfilettä ja suppilovahveroita kermakastikkeessa
tilkka öljyä
n. 500 g porsaan sisäfilettä
suolaa
mustapippuria
1 iso sipuli silppuna
2-3 dl suppilovahveroita
2-3 dl kuohu- tai ruokakermaa
Poista lihasta kalvot. Leikkaa se n. 2 cm vahvuisiksi viipaleiksi.
Kuumenna
tilkka öljyä pannussa. Paista lihaa molemmin puolin sen verran, että se
saa paistopinnan. Mausta suolalla ja pippurirouheella. Lisää
sipulisilppu ja huuhdellut kokonaiset tai silputut suppilovahverot,
kääntele seosta hetki. Lisää kerma, anna kiehahtaa.
Tarjoa perunan tai riisin kanssa.